STREEKMARKT
Wees loyaal, eet lokaal en…blijf gezond

Stille straten, lege restaurants. Terrassen zijn verlaten. In de nieuwe werkelijkheid dreigen lokale smaakmakers van de plaatselijke horeca om te vallen.

Terwijl je in de supermarkt op je plek moet wachten, liggen bij de biologische kippenboerderij, de ambachtelijke bakker, slager en kaasboer de lekkerste streekproducten te wachten. Tijd om met zijn allen achter onze lokale producenten te gaan staan. Zo blijven we ook straks genieten van de mooiste streekproducten en helpen we de onmisbare lokale producenten de crisis door.

Velen zijn gewend om elke eerste zaterdag van de maand de Streekmarkt Twente in Delden te bezoeken. Altijd een feestelijk en smaakvol uitje. Meer dan dertig lokale producenten verkopen hun pure producten en vertellen hun mooie verhaal. Maar nu even niet, helaas.

Toch kan iedereen blijven genieten van de streekproducten. Geniet van een extra uitje en maak een rondje langs de lokale boerderijwinkels of bestel via de verschillende websites. Alle adressen staan op deze site!

Vergeet ook niet het recept in te sturen van je favoriete streekgerecht en win een mooie prijs. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je de puzzel in het Hofweekblad invult en het juiste antwoord opstuurt, maak je kans op een zakje met vijf streekmarktmunten. Kun je straks weer genieten van echte streekproducten op de streekmarkt in Delden.

STREEKMARKT  TWENTE, die wil je niet missen!