TE  GAST  BIJ  TWICKEL
STREEKMARKT  TWENTE

Zaterdag 6 juni wordt de Streekmarkt Twente gehouden op de Twickelerlaan, in de weide schuin tegenover het Bezoekerscentrum/de Landgoedwinkel van Twickel. Hier is voldoende ruimte om aan de 1 1/2 meter voorwaarde te voldoen en is eenrichtingsverkeer te realiseren. Twickel bedankt!

We vragen alle bezoekers om rekening te houden met elkaar en zich aan de geldende voorschriften te houden. We zijn als gast op deze mooie locatie.

Zeker nu is bewust en gezond eten erg belangrijk en kiezen velen voor lokale producten. Terug naar de basis, terug naar wat smaakvol en echt is. “Gezond eten, is eten zoals je lichaam zou willen dat je eet”. We kiezen daarom vooral voor onbewerkt voedsel of voedsel dat op natuurlijke wijze bewerkt is. Twentse streekproducten!

Eten is te veel een industrie geworden. Enorme bedrijven zeggen ons wat we moeten eten. Pakjes en zakjes komen uit fabrieken maar ook andere voeding wordt vaak op grote schaal geproduceerd, met alle nadelige gevolgen van dien. Voedselschandalen staan te vaak in de krant. Als we bereid zijn om een eerlijke prijs te betalen, kunnen boeren doen waar ze goed in zijn: pure en smaakvolle producten produceren, echte streekproducten. De garantie voor duurzaam, verantwoord en gezond eten. Weet wat je eet!

STREEKMARKT  TWENTE ZATERDAG 6 JUNI, van 9.00 tot 15.00 uur.