STREEKMARKT  TWENTE
(h)eerlijk genieten in Delden

Eten is leuk, bewust eten is nog leuker! Proef de authentieke sfeer van Twente. Geniet van de culinaire tradities van de regio en laat u meenemen door de verhalen van de producenten. Ze vertellen u graag over hun vakmanschap en geven u advies.

Naar de Streekmarkt Twente gaan is voor velen al een maandelijkse traditie, het geeft een getrouw beeld van wat Twente te bieden heeft. Biologische groente en fruit, jam, honing, en kaas van koe, schaap en geit. Maar ook speciale broden en meel, scharrelvlees van varken, koe, lam en kip. Niet te vergeten de gerookte paling en zalm, bier, wijn en sappen. Probeer ook eens de notenolie, biologische graanproducten, boerenijs en smaakmakers als honing, mosterd en tapenades. Pak uw boodschappenmand en kies de ingrediënten voor een heerlijke maaltijd.

De streekmarkt wordt weer gehouden op het pleintje bij de Oude Blasius. De opstelling van de kramen zal iets anders zijn dan u gewend bent omdat rekening gehouden wordt met de geldende maatregelen rond corona. Markt en Marktstraat worden afgesloten voor auto’s zodat ook daar kramen geplaatst kunnen worden zodat er ruimte ontstaat om eenrichtingverkeer te realiseren en voldoende afstand te kunnen houden. We geven elkaar de ruimte!

Wees loyaal, eet lokaal, zeker nu.

Streekmarkt Twente, zaterdag 1 augustus, van 9.00 tot 15.00 uur.
Centrum Delden