Al 15 jaar lang biedt de Streekmarkt Twente elke eerste zaterdag van de maand een unieke kans om in Delden authentieke, regionale en ambachtelijke producten te ontdekken. Op het sfeervolle pleintje bij de Oude Blasiuskerk kun je de ware essentie van Twente zien, voelen, ruiken en proeven.

Ter ere van dit jubileum krijgt de markt op 1 juni een feestelijke touch. Dankzij de medewerking van de producenten zijn er tal van leuke activiteiten georganiseerd voor zowel kinderen als volwassenen. Er is volop gelegenheid om te genieten van heerlijke lekkernijen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het dweilorkest BĂȘentels Kabaal en de band Still.

Op deze feestelijke zaterdag is de Langestraat in Delden afgesloten voor verkeer. De lokale winkeliers dragen bij aan de festiviteiten met gezellige activiteiten in onze charmante stad. De winkels zijn die dag geopend tot 19.00 uur. De streekmarkt zelf is geopend van 9.00 tot 15.00.

Daarnaast is er in het centrum van Delden van alles te beleven: een gigantische opblaasbare Eiffeltoren, een speurtocht door het centrum, een springkussenfestival, suikerspinnen en leuke spelletjes voor de kinderen. En bovenal, een dag vol gezelligheid!