Streekmarkt Twente

feestelijke jubileummarkt zaterdag 6 april

 

Op het mooie pleintje bij de Oude Blasius, in het centrum van Delden, wordt zaterdag 6 april een feestelijke jubileummarkt gehouden. De Streekmarkt Twente bestaat 10 jaar en wil dat met alle bezoekers vieren. We gaan er iets speciaals van maken:

  • 35 streekproducenten bieden hun pure streekproducten aan, ingrediënten voor een overheerlijke, gezonde feestmaaltijd. Er is lamsbout aan het spit en verschillende producenten hebben jubileumaanbiedingen.
  • Op het pompplein staat een houtgestookte broodoven, een Green egg met Dinkeldalvlees, een kraam met Indonesische gerechten(ingrediënten van de markt!), een BBQ met gratis streekmarkt-hapjes en voor kinderen…pannenkoekjes!
  • Er vindt een speciale verloting plaats, in samenwerking met de DOV, van 10 rijkelijk gevulde streektassen. Waarde 50 euro per tas. Bij elke aankoop ontvangt u een gratis lot. Winnaars worden in Het Hofweekblad bekendgemaakt.
  • Amateurschilders worden uitgenodigd om de sfeer van de markt op het doek vast te leggen. De drie mooiste kunstwerken worden beloond met, natuurlijk, heerlijke streekproducten.
  • In de Oude Blasius is om 11.30 uur een streekmarktconcert
  • Achter op de markt bij de ingang van de kerk laten toeristische ondernemers zien wat de Hof van Twente te bieden heeft in het nieuwe seizoen, vanaf 12 uur
  • Annie Schreijer-Pierik opent om 10.00 uur de markt

Doe een dagje Delden en ervaar waardoor de Streekmarkt Twente zo uniek is en al tien jaar bestaat? Geniet van de mooie terrasjes, de winkels waar nog echt aandacht is voor de bezoekers, maak een heerlijke wandeling door Twickel of bezoek een museum. Laat u verrassen. Tot zaterdag!

Streekmarkt Twente, zaterdag 6 april, van 9.00 tot 15.00 uur.