Streekmarkt Twente

 

Zwart van buiten, rauw van binnen? Velen krijgen angstdromen als ze aan de verplichte zomerse BBQ denken. Maar het kan ook een feest zijn. Zorg voor een goede voorbereiding, laat de kilo-knallers links liggen, kies verrassende recepten en vergeet het lekkere glas wijn of flesje bier niet. Maar het allerbelangrijkste: verzamel de allerbeste ingrediënten!

Onze sterrenkok Lucas laat op de Streekmarkt Twente zien, en natuurlijk proeven, hoe gerechten van de BBQ culinaire hoogstandjes kunnen zijn. Eten voor mensen, die gezellig willen samen-eten, met pure smaken, net wat anders. Koken met verse producten uit de omgeving, aansluiten bij het seizoen, spelen met smaken. Beetje breken met het bekende om traditionele gerechten verder te ontwikkelen. Genieten van goed eten. Een hele opsomming maar vooral………een uitdaging om ook zelf nieuwe en oude producten, smaken en geuren te combineren. Kom naar de streekmarkt en ga bij Lucas in de leer.

De streekproducten koop je natuurlijk op de streekmarkt in Delden! Daar vind je een heel breed aanbod aan pure streekproducten. Daar vertelt de streekproducent graag het bijpassende verhaal. Daar ontdek je de echte smaak. Dat wil je niet missen!

STREEKMARKT  TWENTE, zaterdag 3 augustus, van 9.00 tot 15.00 uur.