op de

          STREEKMARKT  TWENTE

 

Terug van vakantie. De scholen zijn weer begonnen. Alle processierupsen zijn letterlijk weer gevlogen, u kunt weer met gerust hart op pad. Tijd om heerlijk de natuur in te gaan. Een mooie wandeling door Twickel en daarna natuurlijk…..een bezoek aan de Streekmarkt Twente! Nog even het vakantiegevoel vasthouden: scharrelen over plaatselijke marktjes en volop genieten van overheerlijke tapas.

Na een oproep in verschillende media hebben we veel originele taparecepten ontvangen, zelfs vanuit Lapland: een warme pancake met daarop een plakje gekarameliseerde geitenkaas(brunost), plakje gerookte zalm en een beetje mayonaise. Een ware smaakexplosie in de mond!

Heeft u zelf nog smaakvolle recepten? Mail ze naar info@streekmarkttwente.nl of geef ze aan onze chefkok Lucas op de streekmarkt van 7 september. Het meest originele recept wordt beloond met een zakje streekmarktmunten!

Recent onderzoek geeft aan dat steeds meer mensen blijven kiezen voor de echte streekmarkt, zeker bij pure producten, en niet voor verkoop via internet of op andere wijze. Ze willen beleving met betekenis. Producten moeten authentiek zijn en er moet een echt verhaal bij passen. Aantoonbaar vakmanschap wordt steeds meer gewaardeerd. Bovendien willen mannen ook wel mee winkelen, maar dan wel op de markt! Kunnen ze daarna zelf in de keuken aan het werk. Heerlijke eigen tapas maken!

Chefkok Lucas zal het goede voorbeeld geven, op de Streekmarkt Twente.

Geniet van het mooie Twente en de pure producten op de mooiste streekmarkt van de regio.

Streekmarkt Twente, zaterdag 7 september, van 9.00 tot 15.00 uur, Delden.