Samen met je familie of vrienden, onder het genot van heerlijke gerechten en drankjes, bijpraten en genieten. Een BBQ kun je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. De meest culinaire hoogstandjes komen tot hun recht boven gloeiende kolen: mixed grill, stoere picanha, mosselen of entrecote met mais, lamsracks of heerlijke verse zalm op een cederhouten plankje. Maar ook simpele gerechten smaken prima. Alle ingrediënten vind je zaterdag 7 augustus op de Streekmarkt Twente. Maak je eigen keuze, er zijn meer dan 30 streekproducenten aanwezig! Probeer een geaderd stukje wagyu, malse limousin uit het Dinkeldal of stoer Twents landvlees.

Lucas Goldsteen van Eetrijk maakt heerlijke gerechtjes met schapenkaas.

Deze keer extra aandacht voor Rob Kleinsman uit Bentelo. Hij verkoopt al vanaf 1999 heerlijk vlees, van eigen boerderij, voor een eerlijke prijs. Zijn motto is: Van boerderij tot klant, alles in eigen hand! Hij verkoopt zijn vlees op verschillende markten en is al jaren aanwezig op de Streekmarkt Twente. Veel klanten komen speciaal voor de eigen gemaakte droge worst, schinken en seizoen producten, zoals beenham bij asperges en bak- en bloedworst. Hij verzorgt op locatie echt Twentse BBQ’s.

Natuurlijk heeft hij op de streekmarkt een ruime keuze aan barbecueproducten bij zich. Voor pakketten is het aan te raden deze eerst te bestellen, www.vleesbedrijfkleinsman.nl!

Doe een dagje Delden en proef de smaak van Twente!

STREEKMARKT  TWENTE, zaterdag 7 augustus, van 9.00 tot 15.00 uur.

CRAMERSWEIDE, centrum Delden