Streekmarkt Twente          

Hertenvlees, een vleugje wild! Edelherten zijn van nature geen “landbouwhuisdieren” maar passen zich uitstekend aan een veranderende omgeving aan. Ze eten voornamelijk natuurlijke producten als gras en hooi maar ook seizoen producten als eikels en kastanjes. Doordat ze altijd buiten leven, wordt het hertenvlees mager, zacht en snel te bereiden. Het is uitermate geschikt voor mensen met een vet-, cholesterol-, of caloriearm dieet. Maar bovenal: het is heel lekker, het hele jaar door. In elk seizoen verrukkelijk te combineren met de natuurlijke producten van de Streekmarkt Twente!

Tijdens de markt van 4 maart kunt u op de Streekmarkt Twente dit heerlijke vlees van Geerligs’Hertenhouderij kopen en natuurlijk ook proeven! Al het vlees komt van eigen boerderij. Vraagt u ook naar de speciale recepten.

Bovendien ontvangt u bij aankoop van streekproducten een gratis lot. Hiermee maakt u kans op een rijkelijk gevulde tas met pure streekproducten. Ook een reden om de enig echte streekmarkt van Twente te bezoeken.

Streekmarkt Twente, zaterdag 4 maart, van 9.00 tot 15.00 uur. In het centrum van Delden.