Twents zomerfruit

op de Streekmarkt Twente

 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die veel groente en fruit eten, gelukkiger zijn dan mensen die dat niet doen. Ze hebben een beter gevoel dan andere mensen.

Uit onderzoek blijkt bovendien dat zacht zomerfruit, uit de eigen regio, bij steeds meer consumenten heel hoog op het boodschappenlijstje staat. Het is niet alleen leuk om toetjes mee te maken of te garneren, het smaakt op elk moment van de dag. Zacht fruit uit Twente is puur al een smaaksensatie op zich. Het kan zich moeiteloos meten met ander fruit als het gaat om voedingswaarden en gezonde stoffen. Bovendien kun je er heerlijke jam en sappen van maken. En wat te denken van vruchten op alcohol zoals boerenjongens, boerenmeisjes en kersenlikeur? Kom zaterdag 5 augustus naar de Streekmarkt Twente in Delden en laat u verwennen.

Onze grill-master Henry tovert bovendien op zijn “hete kolen” de mooiste stukken scharrelvlees van de markt om tot de lekkerste Broodjes Streekmarkt. Dat is pas puur genieten van echte streekproducten op het meest idyllische pleintje van Twente. Het lijkt alsof je op vakantie bent in een klein Frans stadje.

Zaterdag 5 augustus, van 9.00 tot 15.00 uur, Streekmarkt Twente. Proef de smaak van Twente.