STREEKMARKT TWENTE
win je favoriete streekgerecht

Soms zou je willen dat iedereen weer een groentetuin had, enkele kippen en samen met de noabers een paar scharrelvarkens en een melkkoe. Wat zaaien en oogsten en vooral ontspannen. Een beetje Zen, dicht bij de natuur. Geen voedsel uit een pakje of groente en fruit met veel vlieguren. Geen wachtrijen voor exotisch voedsel maar eten met de seizoenen. Maar niet iedereen heeft de ruimte en de mogelijkheden. Goed dat er dan de Streekmarkt Twente is met alle pure en smaakvolle streekproducten, en een mooi verhaal.

Helaas echter nu even niet!
De streekmarkt van zaterdag 2 mei gaat niet door vanwege de corona!

Maar volgens Johan heeft elk nadeel zijn voordeel. Omdat iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, zijn er ook weer een heleboel excellente thuiskoks bijgekomen. Onontdekte kooktalenten toveren nu de mooiste gerechten op tafel. Dit zou vaker moeten gebeuren.

De Streekmarkt Twente daagt daarom alle thuiskoks uit om een eigen, favoriet recept in te sturen, gemaakt met ingrediƫnten van de streekmarkt. Nu even bestellen via de site van de producenten maar straks weer voldoende aanwezig op de markt. Recepten sturen naar info@streekmarkttwente.nl

Onze sterrenkok Lucas zal de 3 meest creatieve recepten selecteren. Iedere winnaar ontvangt het kookboekje van de Streekmarkt Twente en het meest originele recept wordt extra beloond. De maker ontvangt alle ingrediƫnten voor het favoriete gerecht, gratis van de streekmarkt. We zijn benieuwd!

Wees loyaal, eet lokaal en help elkaar!
Streekmarkt Twente, die wil je niet missen!