ZOMER(S)  FRUIT  FEEST

zaterdag 2 juli 2022

In de Betuwe kennen ze Flipje. Delden kent haar eigen toppers! Fruitboerderij Oold Bleank, bosbessenkwekerij La Française en ’t Nije Eskes verwennen alle bezoekers van de Streekmarkt Twente met streekeigen fruit-plezier. Bessen horen bij Twente!

De producenten op de Streekmarkt Twente in Delden vertellen je op zaterdag 2 juli graag hoe je het meest kunt genieten van het prachtige verse fruit, de jams en fruitsappen. Alleen het zien van die heerlijke streekproducten is al een feest! Bovendien is zomerfruit prima in te vriezen zodat je ook in de winter nog volop kunt genieten van deze pure producten.

Fruit is het lekkerst en gezondst als het rijp is geworden aan de plant en niet tijdens het vervoer uit verre landen. Daarom is fruit van dichtbij altijd zo smaakvol.

Kies voor elke dag minstens twee stuks fruit! De beste booster voor je gezondheid.

Beleef een dagje Hof van Twente en wandel door de prachtige bossen van Twickel, bewonder het historische stadje Delden, luister naar de authentieke verhalen en vooral…..proef de rijke smaak van de pure streekproducten op de Streekmarkt Twente. Elke eerste zaterdag van de maand!

STREEKMARKT TWENTE, zaterdag 2 juli, van 9.00 tot 15.00 uur.