Streekmarkt Twente

 

Een lang en langzaam BBQ-seizoen. Volg je oerinstinct: lekker fikkie stoken!

Samen met je familie of vrienden, onder het genot van heerlijke gerechten en drankjes, bijpraten en genieten. Een BBQ kun je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. De meest culinaire hoogstandjes komen tot hun recht boven gloeiende kolen: mixed grill, stoere picanha, mosselen of entrecote met mais, lamsracks of heerlijke verse vis. Maar ook simpele gerechten smaken prima. BBQ is een beleving, een mix van de beste kwaliteit vis, vlees of groente, de expertise van de grillmaster, het plezier dat hij uitstraalt en de plek waar het gebeurt. Dit alles vind je zaterdag 1 juli in Delden op de Streekmarkt Twente!

Onze grillmaster Henry van “op hete kolen” presenteert met passie, kunde en plezier de ultieme BBQ-beleving op een authentieke, stoere BBQ van meer dan 6 meter breed. Hij bakt, grilt, rookt en zorgt met zijn verhalen voor extra vermaak. Zelfs het fornuis van oma is aanwezig. Hij gebruikt de pure ingrediënten van de streekmarkt en weet de bezoekers te verrassen met de meest smaakvolle Broodjes Streekmarkt! Dit mag je niet missen!

BBQ is een feest van –georganiseerde- improvisatie en al de extra smaaktoetsen versterken dat nog eens. Je kan er eindeloos mee combineren.

Geniet bovendien van alles wat de streekproducenten te bieden hebben en luister naar hun verhalen en de tips die ze geven. Proef hun pure producten en stel voor thuis zelf een bbq-pakket samen. Bezoek het speciale Streekmarktconcert in de oude Blasiuskerk, neem daarna een kop koffie met taart op de markt, verwen jezelf met de laatste inkopen en rond het bezoek aan Delden af op een van de mooie terrassen.

Het is zomer, de zon schijnt, waar kun je zaterdag 1 juli beter zijn dan op de Streekmarkt Twente in Delden? Streekmarkt Twente, van 9.00 tot 15.00 uur, de mooiste boerenmarkt van de regio. Proef en ervaar het echte Twente!