Streekmarkt Twente

 

Zaterdag 6 april bestaat de Streekmarkt Twente 10 jaar. Elke eerste zaterdag van de maand, al tien jaar lang, komen enthousiaste streekproducenten uit de hele regio naar Delden met hun ambachtelijke producten. Elk met een eigen verhaal, een eigen werkwijze en authentiek product maar allemaal met dezelfde passie: laten zien en proeven waarom Twente zo uniek is! Niet voor niets komen elke maand zo veel vaste bezoekers naar deze markt!

Om alle producenten te bedanken en natuurlijk ook alle bezoekers extra te verwennen, wordt de markt van 6 april een echte feestmarkt. Op het pompplein zullen kleine gerechtjes gemaakt worden, zal een proeverij zijn en zullen ook kinderen extra aandacht krijgen. Producenten zullen hun waren nog mooier presenteren met allerlei passende aanbiedingen. Ook verschillende ondernemers in Delden zullen speciale acties organiseren en kortingen geven. Delden trakteert!

Alle creatievelingen kunnen een eigen bijdrage leveren aan dit 2e lustrum door de sfeer van de markt op het schildersdoek vast te leggen. Kom met je schildersezel naar de markt, kies een mooi plekje en laat je inspiratie de rest doen. Voel jezelf een kunstschilder op het plein in Montmartre!

Een vakbekwame jury zal de mooiste kunstwerken uitzoeken en de Streekmarkt zorgt voor een smaakvolle beloning.

Op zaterdag 6 april zal ook de opening van het toeristisch seizoen in de Hof van Twente plaatsvinden. Dit gebeurt in Delden. Samen kunnen we de mooiste tuin van Nederland nog aantrekkelijker maken. Achter op het marktplein zullen toeristische ondernemers hun activiteiten promoten op een toeristisch marktje. We maken er een echte feestmarkt van!

Reserveer zaterdag 6 april voor het 2e lustrum van de Streekmarkt Twente!

Streekmarkt Twente, elke eerste zaterdag van de maand, centrum Delden.

Al tien jaar lang!