Wat een eikels, en noten en zaden! Wat een verwennerij voor de echte scharrelaars: WILD!

De herfst is voor velen de mooiste tijd van het jaar. Heerlijk wandelen in wind en regen, genieten van de mooiste herfstkleuren en daarna ontspannen bij het open haardvuur. Voor de liefhebbers van puur scharrelvlees is dit de meest culinaire periode van het jaar. Haas, konijn, fazant, everzwijn en ree zijn weer volop te krijgen, ook op de Streekmarkt Twente. Jan Visschedijk heeft elk jaar de mooiste wildkraam met wild uit de eigen regio. Proef ook zijn heerlijke wildpeper! Ook boerderijhert van hertenhoeve De Lavei is een echte aanrader! En niet te vergeten de ouderwetse baklever en bloedworst van Rob Kleinsman, kortom genoeg te kiezen.

In november is de Projectengroep Deldense Kerken op de Streekmarkt aanwezig met een oliebollenkraam, de opbrengst is voor een goed doel.

Sinds een paar maanden staat er op de Streekmarkt een kraam met heerlijke hapjes en drankjes, gemaakt met en van producten van de Streekmarkt. Het zijn verrassende combinaties, bedoeld om te inspireren en letterlijk een voorproefje van de producten op de markt. Tegelijkertijd kunnen bezoekers met een vrije gift aan de Proeverij een goed doel steunen. De Streekmarkt Twente vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan een leefbare en duurzame samenleving. Elk jaar wordt een ander doel gekozen. Voor dit seizoen is dat de wensambulance.

Bezoek op zaterdag 5 november de sfeervol verlichte Streekmarkt en geniet van alle pure producten, uit de eigen regio!