op de  Streekmarkt Twente.

Geen tientallen vlieguren, geen rijping in een kistje, geen onderdompeling in chemicaliën, maar…………heerlijk ontspannen kleur krijgen in de zon en volgroeid raken op Twentse groond. De natuur doet haar werk, het duurt soms iets langer, maar de smaak is vele malen beter dan van ‘t fabrieks-fruit. Bessen, aardbeien, kersen en ander fruit vergaren in eigen tempo, op natuurlijke wijze, alle smaak uit de Twentse bodem. Dat proef je!

Het is heerlijk om ’s zomers lekker buiten te zijn en van de zon te genieten. Maar het wordt pas echt feest als al dat sappige, zoete zomerfruit op tafel komt. Vooral als je weet dat al dat fruit ook nog eens heel goed voor je is. Zomervruchten barsten van de vitamines, mineralen en vezels. Geniet ervan zolang ze er zijn!

Op de Streekmarkt Twente kun je genieten van al deze smaakvolle producten, geteeld in volle grond en rijp geplukt. Hier staan de telers zelf met hun vers geoogst fruit en vertellen graag hun eigen verhaal. Geniet ook van gebak met vers zomerfruit bij Cynthia. Lekker op het terras met een kopje barristo! Voor de jongere bezoekers staat achterop de markt een speciale kraam waar ze heerlijke flensjes, smoothies en verrukkelijke toetjes van en met zacht zomerfruit kunnen maken.

Beleef een dagje Hof van Twente, wandel door de prachtige bossen van Twickel, bewonder het historische stadje Delden en vooral……proef de rijke smaak van pure streekproducten op de Streekmarkt Twente.

Streekmarkt Twente, zaterdag 6 juli, van 9.00 tot 15.00 uur. Centrum Delden.