de DOV ondersteunt jubilerende Streekmarkt Twente

 

Verse lamsracks, cote du boeuf van Limousins of Twents landvlees, filets van boskip, versgerookte zalm of paling, overheerlijke boerenkaas, allerlei soorten pure jam en biologische groente en fruit………en nog heel veel meer echte streekproducten! Wie wil hier niet van genieten?

Omdat de Streekmarkt Twente op 6 april 10 jaar bestaat, wil de Deldense Ondernemers Vereniging, iedereen de kans bieden om producten van de streekmarkt te proeven. Ze organiseert, samen met de Streekmarkt Twente, een speciale verloting van tien extra rijk gevulde streektassen. Elke tas heeft een waarde van ongeveer 50 euro! Dat wordt echt genieten in het mooie Delden.

In de week van 1 t/m 6 april liggen in alle winkels van DOV-leden blokjes met loten van de streekmarkt. Bij elke aankoop ontvangt u een lot waarop naam en adres ingevuld moet worden. Alle loten kunnen zaterdag 6 april op de jubileummarkt ingeleverd worden. Er staan melkbussen klaar. Kun u ook al enkele streekproducten uitproberen!

Uit alle loten worden er 10 getrokken en de gelukkige winnaars ontvangen tijdens de markt van 4 mei de jubileum-streektas. De winnaars worden in Het Hofblad bekend gemaakt.

De streekmarkt van zaterdag 6 april wordt een echte feestmarkt. Dat mag u niet missen!